null

SERVICE & TJÄNSTER.

null

Verkstad

Du kan snabbt och enkelt boka Din service online. Vill Du hellre kontakta oss via telefon eller e-post går självklart också det bra.null

Skadeverkstad

Vi jobbar efter mottot att vi ska utföra skadereparationer av högsta kvalitet med så kort väntetid som möjligt. En del av vårt produktutbud är att Wåxnäs Plåt & Lackcenter kan hjälpa till med lagning av småskador på din bil.

null

Besiktning

Du kanske tycker det är krångligt och tidsödande att besikta bilen? I så fall har vi lösningen för Dig. Kontakta oss så bokar vi en tid och tar hand om Din besiktning. Vi kan dessutom hjälpa Dig med att släcka eventuella 2:or från besiktningen.

null

Däckhotell

Är Du trött på att kröka rygg med fälgkorset i handen höst som vår? Har Du ont om plats för skrymmande hjul i garage och förråd? Låt oss ta hand om Dina däck! Lämna in Dina hjul på vårt däckhotell för ett enklare bilägande.

null

Bilvård

Vår anläggningar i Karlstad och Kristinehamn erbjuder Dig att boka in Din bil för tvätt och rekond. Vi har ett brett utbud av tjänster - allt från utvändig handtvätt till maskinvaxning och luktsanering.

null

Finansiering

Med Wafab Finans kan Du lätt finansiera Din nya bil hos oss. Genom vårt samarbete med DNB Finans får Du snabba besked och enkel handläggning på Din bilfinansiering, vare sig det gäller avbetalning eller leasing.

null

Försäkring

Opel märkesförsäkring gör det enklare för Dig som kund hos oss. Råkar du ut för en olycka behöver tar vi hand om pappersarbetet, besiktningen, skadereglering och reparation så att Du ska få Din bil åtgärdad på kortast möjliga tid.
null

Nya Opel FlexCare

Opel FlexCare är ett trygghetspaket tillgängligt för personbilar, företagskunder och privatleasing. FlexCare ger dig ett bekymmersfritt bilägande och kan anpassas till dina specifika behov efter körsträcka eller omfattning av tjänsten.

null

myOpel

Genuin Opelservice, helt enkelt den bästa service du kan ge din Opel. Nu har vi uppgraderat för att ännu bättre passa dina och din Opels behov.null

Kontroller

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.
null

Opel Originalservice

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.
null

Opel Omtanke

Rätt underhåll och regelbunden service varje år ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Ju fler år och mil som läggs till din bil, desto viktigare är det att rätt saker kollas och åtgärdas i tid.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.