null

VÄLKOMMEN TILL WAFAB BIL AB.

Wafab Bil AB är ett medelstort bilföretag med sin verksamhet i tre fullserviceanläggningar förlagda till Karlstad, Kristinehamn och Sunne. Vi marknadsför, säljer och servar Opel.

Wafab Bil bildades under 1993, som ett resultat av sammanslagningen mellan Saab och Opel. Företagets försäljningsområde är Karlstad med kranskommuner samt Sunne-Hagfors-Torsby kommuner. Från och med 1 januari 1996 ingår även Filipstad, Storfors, och Kristinehamns kommuner. Företaget har en mycket innehållsrik och skiftande bilhistoria med lång bilerfarenhet genom de tidigare etablerade bolagen Autoservice i Karlstad AB, SAAB-ANA i Karlstad AB och genom det senaste förvärvet även Bilbolaget i Kristinehamn AB. Sammanslagningen i Karlstad är speciell genom att yrkeskunskap och kompetens från båda bolagen har tillförts Wafab Bil AB. Med detta som grund har företaget under slutet av 90-talet genomfört ett antal investeringar och åtgärder för att skapa ett modernt bilföretag:

  • I augusti 1995 invigdes utbyggnaden och moderniseringen av bilhall, administration, reservdels- och verkstadsadministration i Karlstad.
  • I augusti 1999 togs en ny lackering i drift i Karlstad.
  • I februari 2000 hade den gamla lackeringen renoverats till en ny ändamålsenlig plåtverkstad. I och med att denna togs i drift har företaget fått plåt och lack i samma byggnad.
  • I december 2007 invigdes en helt ny bilanläggning i Kristinehamn.

Vi strävar efter entusiastiska kunder

De som du möter hos oss är engagerade och visar omtanke om dig och din bil.

Vi uppmärksammar alla som besöker oss, har ett trevligt bemötande och vi tar oss tid till att lyssna - allt för att du ska känna dig välkommen. Vi är tillgängliga för dig, genom att vi är lätta att komma till tals med, att vi inom rimlig tid besvarar dina telefonsamtal, e-post eller brev och har lämpliga öppettider. Att våra medarbetare är kompetenta är avgörande i vår strävan efter entusiastiska kunder. Vi har goda färdigheter i att utföra våra uppgifter och har en hög kunskapsnivå. Att representera Wafab Bil innebär att ta ansvar för sina egna arbetsuppgifter, sin personliga utveckling och relationen med dig som kund.

Det som utmärker oss är att vi är:
  • Engagerade
  • Tillgängliga
  • Kompetenta
  • Ansvarstagande
null

Kontakta oss

Wafab Bil AB i Karlstad
Ramgatan 1 (Box 2402)
650 02 Karlstad
Telefon, Växel: 054-14 47 00

Wafab Bil AB i Kristinehamn
Västerlånggatan 6 (Box 213)
681 24 Kristinehamn
Telefon, Växel: 0550-77 52 00
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.