null

GÖR DITT HJULBYTE HOS OSS.

Att löven byter färger är ett tydligt tecken på att sommaren är slut och att hösten tar över. Det är också ett tecken på att det snart är dags att byta dina sommardäck mot vinterdäck - och självklart står vi redo att fixa hjulbytet åt dig, snabbt och smidigt. Är din bil utrustad med övervakning av däcktryck (TPMS) så ingår kalibrering av systemet hos oss. Just nu får du ett hjulbyte med visuell bromskontroll till din Opel för endast 349 kr* (ord. pris 450 kr).
null

PASSA PÅ!

Gör din Opel redo för höstens utflykter! Nu kan du köpa torkarblad av flatblade-typ till ett riktigt bra pris - bara hos oss. Sats om två. Prisexempel** för Insignia: 399 kr | Art. Nr. 39023142 Prisexempel** för Astra J 5d/Kombi: 499 kr | Art. Nr. 95508195
null

JUST JU: KAMPANJPRIS PÅ VINTERDÄCK.

Just nu erbjuder vi vinterdäck från flera ledande leverantörer till ett riktigt bra pris. Kontakta oss för mer information. För dig med OpelKortet finns även möjlighet att dela upp betalningen på 4 månader helt räntefritt. Missa inte att vi dessutom erbjuder fyra kompletta vinterhjul till priset för tre. Självklart har vi rätt däck för din bil och Opel originalfälgar. Utnyttja vårt erbjudande och kör säkert på vintervägen. Kontakta oss för mer information.
null

UPPTÄCK OPEL+ TILLBEHÖR SOM GÖR DIN OPEL ÄNNU BÄTTRE.

Tillbehör från Opel+ är skräddarsydda för varje Opelmodell och tillverkade med samma stränga säkerhetskrav som bilen i övrigt. Oavsett om du önskar en personlig stil, ökad komfort, eller större lastkapacitet så finns det originaltillbehör från Opel+ som passar. Välkommen in!
null

OPELKORT.

Med OpelKortet samlar du poäng, som utnyttjas som rabatt på service och vid köp av tillbehör till din bil.
*Erbjudandet avser fyra kompletta hjul. Samtliga erbjudanden gäller t.o.m. 2017-11-30.
** Priserna är rekommenderade cirkapriser. Med reservation för lokala avvikelser.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.