null

DESIGNAD EFTER DINA DRÖMMAR.

Insignia Limited har det mesta som du önskar för att få en skönare och tryggare bilresa. Den har en stark 170 hk bensinmotor, ECC, siktpaket, rattvärme, 220V uttag i baksätet, tonade rutor och är dessutom utrustad med Opel OnStar som kopplar upp bilen och gör resan tryggare. Bilen är även utrustad med inbyggd navigering och Apple Carplay, vilket betyder att du får tillgång till Spotify, podcasts och alla andra favoriter i din mobil.

 

Så nu kan du sluta drömma - och boka en provkörning redan idag.

null

Insignia 5-dörrar

Insignias sköna aerodynamiska former sänker bränslekostnaderna och bidrar till att göra den behagligt tyst på insidan. Denna femdörrars halvkombi är ett strömlinjeformat designmästerverk. Här möts skulptural design med tysk precision.

null

Insignia Sports Tourer

Lägger du på 8 000 på priset får du en Insignia Sports Tourer. Sports Tourer är en av de mest aerodynamiska serietillverkade kombimodellerna som finns. Dess muskulösa former och breda uttryck bidrar till att maximera stabiliteten och väghållningen, samtidigt som den är slank och vackert balanserad.

Saknar du något?

Du kan välja till:

  • Automat 15 000kr
  • Infällbar dragkrok 8 500kr
  • Metallic 5 900kr

Bränsleförbrukning blandad körning 6,2 - 7,2 l/100 km. CO2 utsläpp blandad körning 145 - 170 g/km.

 

Apple och Apple CarPlay är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc.

 

*Erbjudandet om FlexCare gäller tillsvidare och gäller vid köp av nya personbilar sålda till privatpersoner, utom Opel KARL. Service, assistans och garanti gäller i 3 år och/eller upp till 45 000 km. Service i enlighet med bilens servicehäfte. 3 års nybilsgaranti består av 2 års fabriksgaranti plus 1 års förlängning.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.